Verse knoflook uit Spanje: kwaliteit en veelzijdigheid. Wij bieden een selectie van verse knoflook in diverse presentaties en verpakkingen, aangepast aan uw behoeften. Wij hebben witte knoflook, paarse knoflook en rode knoflook, allemaal met zorg geteeld op de beste Spaanse gronden. Perfect voor nationale en internationale markten, waarbij we versheid en kwaliteit bij elke levering garanderen.
guaranatu®:
Het nieuwe Power-Guarana.
http://www.guaranatu.de/
guaranatu® is een nieuw ontwikkelde cafeïnehoudende extract van de Guarana plant, geproduceerd in een hoogwaardige extractieproces – een natuurlijk productieproces dat door het exclusieve gebruik van nanowater een bijzonder puur en hoogwaardig product garandeert.
Natuurlijke cafeïnegehalte: tot 25 %
Wateroplosbaarheid: 100 %
Knoflook wordt in bijna alle culturen en keukens gebruikt. Het wordt al sinds mensenheugenis niet alleen als smaakmaker, maar ook medicinaal ingezet. Vooral bekend is dat knoflook het bloed, het hart en de bloedvaten gezond houdt. Daarnaast kan knoflook helpen om de darmen te desinfecteren. Knoflook is onder andere voordelig voor het verhogen van de insulinegevoeligheid van het lichaam. Knoflook heeft ook een positief effect op de eigen suikerstofwisseling van het lichaam en kan een verzwakte insulinewerking, evenals de balans van de bloedsuikerspiegel verbeteren.
Bouwend op meer dan 40 jaar bouwuitmuntendheid, hebben we ons uitgebreid met Ceni Scaffolding om te voldoen aan de groeiende vraag. Sinds april 2021 is ons bekwame team van 50 personen snel gegroeid en produceert jaarlijks 400.000 m2 van topkwaliteit steigers, die nu in heel Europa en Afrika worden gebruikt.
De cébette staat bekend om zijn smakelijke smaak, die zowel geschikt is voor zomerse salades als voor heerlijke warme gerechten, en wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en geur.
De cébette wordt regelmatig verward met de lente-ui, terwijl het een heel andere variant is. Deze plant onderscheidt zich namelijk door zijn onderontwikkelde bol, die een langwerpige vorm heeft aangenomen en daardoor met zijn stengel kan worden verward.
Ten slotte is deze plant eetbaar in de lente, de zomer en de herfst (van mei tot oktober).
In de zorg om de kwaliteit van zijn producten te optimaliseren, heeft CORNIC-NOVAMER gekozen voor de integratie van kwaliteitscontrole, verpakking en opslag.
Deze richting heeft geleid tot: Een intern laboratorium: Bezetting 1 persoon (9400 controles uitgevoerd in 2020)
Een kwaliteitsdienst: Bezetting 3 personen
Een productieatelier van 800 m², uitgerust met moderne apparatuur, wat ons een jaarlijkse capaciteit van 8 miljoen UVC geeft.
Een koelopslag met een capaciteit van 1800 pallets.
CORNIC-NOVAMER is gecertificeerd volgens IFS Food en IFS Broker High level, maar ook ASC, MSC en BIO.